Group Training - Mind Your Body

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Mind your Boby | Fitness Studio
Pilates
mat
pilates mat
τι είναι
Στόχος του pilates mat είναι η ενδυνάμωση των μυών όπως και η βελτίωση της ευλυγισίας και της ισορροπίας. Σημαντικός είναι και ο ρόλος της αναπνοής γιατί βελτιώνει την κυκλοφορία και ηρεμεί το μυαλό και το σώμα. Η μέθοδος pilates mat απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου φύλου και φυσικής κατάστασης.

οφέλη
Η μέθοδος αυτή βελτιώνει:
  • τη δύναμη, τη μυϊκή αντοχή, την ισορροπία αλλά και τη σωστή στάση του σώματος.
  • την αναπνοή, που είναι πολύ σημαντική γιατί απομακρύνει το στρες, οξυγονώνει το αίμα και τρέφει το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο.Pilates
mini ballpilates mini ball
τι είναι


Οι μικρές μπάλες του Pilates είναι ο πιο σίγουρος, ασφαλής και διασκεδαστικός τρόπος να δυναμώσεις τους κοιλιακούς αλλά και τους προσαγωγούς καθώς και να αυξήσεις την ελαστικότητα, την δύναμη και την αντοχή σου.  Είναι επίσης ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τη χαλάρωση και ηρεμία του σώματος μετά από κάθε προπόνηση αφού προσφέρει ιδανικό μυοχαλαρωτικό μασάζ για τον αυχένα.
Pilates
ring


pilates ring
τι είναι
Τα δακτυλίδια ή κύκλοι Pilates είναι επίσης ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να αποκτήσεις πιο λεπτή και αέρινη σιλουέτα, δύναμη, ευλυγισία, σταθερότητα στη σπονδυλική στήλη και ενδυνάμωση κοιλιακών, ραχιαίων και γλουτών, καθώς και αποκατάσταση τραυματισμών.
Pilates
thera-band


pilates thera-band
τι είναι
Τα λάστιχα Pilates είναι επίσης ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να αποκτήσεις μυϊκή δύναμη, ευλυγισία, σταθερότητα και φυσική αντοχή. Βοηθούν στο σχηματισμό καλλίγραμμης σιλουέτας και σφιχτών γλουτών.
Pilates
foam roller


pilates foam roller
τι είναι
Οι κύλινδροι Pilates είναι αξεσουάρ που σε βοηθούν στο τέντωμα ,στην ευλυγισία και στη σταθερότητα. Βελτιώνει τη στάση, την ευελιξία και τη δύναμη του σώματος.
Total Body
concept


total body
τι είναιΤο Total Body είναι ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης για όλο το σώμα! Eνεργοποιεί πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας μπάρες με κιλά αλλά και το ίδιο το βάρος του σώματός σας. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για όλους τους ασκούμενους.

οφέλη
Η μέθοδος αυτή βελτιώνει τη δύναμη, την ευλυγισία, την ισορροπία αλλά και την αυτοσυγκέντρωση. Πλεονεκτήματα  της μεθόδου είναι η δημιουργία ενός ισορροπημένου σώματος!
Tae box
concept


tae box
τι είναιΤο Tae box είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει κινήσεις πολεμικών τεχνών, χορού, πυγμαχίας και χιπ- χοπ σε ένα πανίσχυρο αλλά και διασκεδαστικό πρόγραμμα γυμναστικής.

οφέλη
  • Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ισορροπία, την αυτοσυγκέντρωση, την αντοχή και το συντονισμό.
  • Ταυτόχρονα, βελτιώνεις το καρδιαγγειακό, την μυϊκή δύναμη, την ελαστικότητα του σώματος και δημιουργείς ένα κορμί λεπτό, μειώνοντας το λίπος και αυξάνοντας την οστική πυκνότητα.
Step
concept


step
τι είναιΤo Step aerobics είναι μια μορφή αερόβιας δραστηριότητας που εκτελείται σε μια πλατφόρμα, που κυμαίνεται συνήθως 10 με 20 εκατοστά ύψος από το έδαφος. Το ύψος μπορεί να είναι ρυθμιζόμενο ανάλογα με την φυσική κατάσταση του ασκούμενου. Η επιλογή του ύψους πρέπει να είναι τόση ώστε το γόνατο να μην ξεπερνά τις 90 μοίρες.

οφέλη
Η μέθοδος αυτή βοηθάει να κάψετε θερμίδες και λίπος. Ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται εξαρτάται από την ταχύτητα των κινήσεων, ύψος βαθμίδας, μήκος της άσκησης, και το ύψος ατόμων και το βάρος.
Yoga
concept


yoga
τι είναι


H πρακτική της γιόγκα αποτελείται από μία σειρά ασκήσεων (άσανας - asanas) και τεχνικών αναπνοής (πραναγιάμα- pranayama) που έχουν ως σκοπό τη γνώση του εαυτού.O σκοπός είναι να νιώσεις καλά με το σώμα σου και με τον εαυτό σου γενικότερα. Έτσι, η πρώτη γνωριμία με τη γιόγκα θα έρθει μέσα από απλές, αλλά ουσιαστικές ασκήσεις, καθώς και μέσα από ασκήσεις αναπνοής, οι οποίες διοχετεύουν περισσότερο οξυγόνο στο σώμα, το αποτοξινώνουν, δυναμώνουν το μυϊκό σύστημα και φυσικά βοηθούν στην αυτοσυγκέντρωση του ασκούμενου.

οφέλη
Tο σώμα δυναμώνει, αναζωογονείται και επιπλέον ανακτά τη χαμένη του ευλυγισία. Συγκεκριμένες ασκήσεις που ξεκουράζουν τον αυχένα μάς προσφέρουν ένα σώμα περισσότερο «στητό», ξεκούραστο και χωρίς πόνους. Aσκήσεις που εκτελούνται στο πάτωμα σε ανεστραμμένες στάσεις -όπου το σώμα δηλαδή στηρίζεται στο κεφάλι και τους ώμους- βοηθούν σημαντικά την καλή κυκλοφορία του αίματος, ενώ όσες περιλαμβάνουν τέντωμα του κορμού προς τα μπρος, λέγεται ότι αμβλύνουν τα συμπτώματα δυσπεψίας. Kάποιες, όπως το «τέντωμα της γάτας», δουλεύουν κυρίως προς όφελος του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος, ενώ άλλες, όπως η «ακρίδα», δυναμώνουν τους μυς της λεκάνης, της μέσης και της κοιλιακής χώρας...
Aerial Yoga
concept


aerial yoga
τι είναιΗ νέα μόδα στην άσκηση καταφέρνει να ενώνει διαφορετικές φιλοσοφίες δημιουργώντας έναν συνδυασμό από αναπνοές και στάσεις της γιόγκα μαζί με... ακροβατικές κινήσεις.

οφέλη
Η εναέρια γιόγκα προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, γυμνάζοντας κυρίως την κοιλιά, τους ώμους και τα χέρια, ενώ συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος μέσω της βαρύτητας. Παράλληλα, πραγματοποιείται βαθιά διάταση των μυών και απελευθέρωσή τους. Οι ανάποδες στάσεις (με το κεφάλι κάτω), που χρησιμοποιούνται πολύ στην aerial yoga, αποσυμπιέζουν τους σπονδύλους (περισσότερο από την κλασική γιόγκα, αφού η λεκάνη κρατιέται ψηλά και δεν υπάρχει το βάρος της λεκάνης και των ποδιών), οξυγονώνουν τον εγκέφαλο, τρέφουν τα κύτταρα, ξεκουράζουν την καρδιά (όταν είμαστε στην όρθια θέση, η καρδιά δουλεύει για να φέρει το αίμα από κάτω προς τα πάνω, ενώ στην ανάποδη στάση ξεκουράζεται), προωθούν τη σωστή λειτουργία των λεμφαδένων και τον καθαρισμό του αίματος.
Cross Training
concept


cross training
τι είναιΕίδος προπόνησης που τα συνδυάζει όλα: μυϊκή ενδυνάμωση και καρδιοαναπνευστική τόνωση, ασκήσεις με το βάρος του σώματος, αλλά και με βάρη (αναλόγως το επίπεδο του ασκούμενου), υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, που ανεβάζουν την ένταση και τον ρυθμό της προπόνησης.

οφέλη


Χαρίζει δύναμη. Βελτιώνει την αντοχή. Αυξάνει την ευλυγισία. Νικά τη μονοτονία, χάρη στις διαρκείς εναλλαγές ασκήσεων. Τονώνει όλο το μυϊκό σύστημα. Βάζει φωτιά στο μεταβολισμό!

Trx
concept


 trx  
τι είναιΤο TRX είναι μια μορφή προπόνησης κατά την οποία ο ασκούμενος, με τη βοήθεια ενός ανθεκτικού ιμάντα με λαβές, εκτελεί μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και στις τρεις διαστάσεις, χρησιμοποιώντας το ίδιο το βάρος του σώματός του.

οφέλη
Γυμνάζουμε κυρίως όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος προπόνησης που οφείλεται στους ιμάντες, αυξάνεται κατακόρυφα ο μεταβολισμός και η παραγωγή αυξητικής ορμόνης, προκαλώντας τα μέγιστα οφέλη στην δύναμη, την μυϊκή υπερτροφία και το κάψιμο λίπους. Ταυτόχρονα βελτιώνεται η δύναμη του κορμού μας και των σταθεροποιητών μυών γύρω από τις αρθρώσεις αναπτύσσοντας σταθερότητα και ισορροπία σε όλο το σώμα.


Core
concept


core
τι είναιΤο core είναι η ενδυνάμωση του πυρήνα του σώματος, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο το βάρος του σώματος. Το Core αποτελεί τη βάση του προπονητικού προγράμματος κάθε ασκούμενου ανεξάρτητα από το επίπεδο και την ηλικία του.οφέλη


Γυμνάζουμε κυρίως όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Μυϊκός σχηματισμός ποδιών - κοιλιακών, ενδυνάμωση πυρήνα του σώματος.


Zumba
concept


zumba
τι είναιΗ zumba είναι συνδυασμός λάτιν και έθνικ μουσικής με αερόβια άσκηση. Οι τάξεις έχουν, συνήθως, ατμόσφαιρα πάρτι, αφού επικεντρώνονται, εκτός από την άσκηση,
και στην ψυχαγωγία των συμμετεχόντων. Δεν υπάρχουν λάθος κινήσεις αρκεί να μην σταματάτε να κινείστε και να κρατάτε τον σφυγμό σας σε υψηλά επίπεδα!


οφέλη
Επειδή είναι ένα είδος άσκησης που αυξάνει τους ρυθμούς της καρδιάς, η Zumba βοηθάει να χάσουμε βάρος αλλά και να αυξήσει τον μυϊκό μας ιστό. Μία ώρα Zumba επιταχύνει τους ρυθμούς του μεταβολισμού. Συνδυασμένη με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, μπορεί να κάνει θαύματα!


Dynamic
concept


dynamic
τι είναιΤο dynamic είναι η ενδυνάμωση των μυών του σώματος και αποτελεί τη βάση του προπονητικού προγράμματος κάθε ασκούμενου ανεξάρτητα από το επίπεδο και την ηλικία του.οφέλη


Γυμνάζουμε κυρίως όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Μυϊκός σχηματισμός ποδιών, στήθους, κοιλιακών, ενδυνάμωση κορμού του σώματος.


Dans
concept


dans
τι είναιΤο dans είναι ο συνδυασμός χορού και γυμναστικής μέσα από τον ρυθμό των νέων χορευτικών επιτυχιών.οφέλη


Γυμνάζουμε κυρίως όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Χορός και διασκέδαση σε κάθε μάθημα.


Cardio
concept


cardio
τι είναιΤο  cardio είναι βασικά βήματα και συνδυασμοί σε υπέροχες χορογραφίες με σκοπό την αύξηση των καρδιακών παλμών, του μεταβολισμού και της θετικής ενέργειας.οφέλη


Γυμνάζουμε όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Χορός, διασκέδαση και κάψιμο λίπους σε κάθε μάθημα.


join us
powered by
Ρούσβελτ 12 | κέντρο, Λάρισα
τηλ: 2410.549794

υπηρεσίες

χρήσιμα

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού